پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۴۳

سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های استان ایلام رعایت شود

سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های استان ایلام رعایت شود

ایلام-مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام گفت: سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های استان ایلام رعایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحیمی صبح یکشنبه در دیدار با نورالدین الیاسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به مشکلات جامعه ایثارگران استان ایلام در بحث اشتغال، افزود: دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خصوصی به سهمیه قانونی ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه عدم توجه به این سهمیه قانونی طبق قانون ترک فعل محسوب می‌شود، تصریح کرد: حل مشکلات جامعه ایثارگران به‌خصوص در بخش اشتغال نیازمند همکاری دستگاه‌ها، شرکت‌ها و مدیران است.

وی گفت: شرکت‌های نفت و گاز در استان به این سهمیه قانونی باید توجه کنند.

رحیمی اضافه کرد: اشتغال مطالبه اصلی جامعه ایثارگران استان است این در حالی است هر روز جمعیت ایثارگران استان افزایش پیدا می‌کند.

نورالدین الیاسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نیز با اشاره به جایگاه بالای خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، افزود: سهمیه قانونی اشتغال جامعه ایثارگران قطعاً باید رعایت شود.

وی تصریح کرد: به زودی از طریق فرمانداری مهران و دهلران پیگیر سهمیه قانونی اشتغال جامعه ایثارگران در شرکت‌های نفت و گاز خواهیم شد.

کد خبر 6310835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
      1 0
      خدا ازت راضی نباشه رحیمی
    • عادل IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
      1 0
      با سلام.شهدا و ایثارگران گرانقدر برای رضای خدا رفتن و پایمال نشدن حق رفتن جنگیدن و مزدشون رو از خدا میگیرن و بهشت جاشون میشه اما دولت با این امتیازهای نابرابر حق رو نا حق میکنه.واقعا چند سال دیگه ملت با این امتیازها پس رفت میکنه چون بر اساس سواد نمیرن بالا.